-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12623 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

وقتي كه شب به خواب مي رويم در حال خواب مني مي آيد و بعضي اوقات متوجه مي شوي و بعضي اوقات متوجه نمي شوي آيا غسل جنابت دارد يا خير؟



طبق فتواي همه مراجع معظم تقليد چنانچه خود نيز اشاره نموديد در خواب خروج مني يا جنابت هميشه با فهميدن ما همراه نيست، گاهي متوجه مي شويم و گاهي نه، اما نكته اي كه بايد شما بدان توجه داشته باشيد اين است كه جنابت به خروج مني اطلاق مي شود چه در خواب و چه دربيداري، چه با شهوت و چه بدون شهوت و در خواب چه ما متوجه بشويم و چه نشويم.

و مني مايعي است كه خصوصيات خاص خودش را داراست، چنانچه آثار بجا مانده آن اين خصوصيات را دارا بود غسل جنابت نيز واجب مي شود و آن خصوصيات عبارتند از : غليظ و شيري رنگ بودن آن، بوي خاص خودش را دارد و نيز اگر زمان زيادي بر آن بگذرد خشكي خاصي را بر روي لباس باقي مي گذارد و در خواب نيز گاهي با شهوت و جهندگي همراه است.

با اميد به توفيقات روز افزون شما در امر معرفت به احكام نوراني دين اسلام و لباس عمل پوشانيدن به آن.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.